✔️ PROTEJATI-VA VIATA SI BUNURILE !

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO PRIN INTERNET
PENTRU FIRME, MAGAZINE, DEPOZITE SI LOCUINTE

Supraveghează online tot ce vrei, de pe telefon, tabletă sau calculator, prin internet.
Noi implementăm soluții performante!

LINX, Brasov


LA CE FOLOSESTE SISTEMUL DE SUPRAVEGHERE VIDEO? 💡

În aplicațiile ce țin de siguranță, sistemele de supraveghere video sunt un "ingredient" esențial. Monitorizarea cu camere video de la distanță prin internet este folosită cu succes atât pentru protecția familiei și a casei, cât și a spațiului de lucru (magazin, firmă, birouri, atelier, curte, bloc etc.)


În cazurile tot mai frecvente în care locuințele rămân nesupravegheate cel puțin 8 ore în fiecare zi, când copiii ajung acasă - unde stau cu bona sau își fac, singuri, temele - sistemele de supraveghere video își dovedesc din plin eficiența, atât prin stocarea locală a înregistrărilor, cât și prin posibilitatea de a vizualiza imaginile ușor (în direct sau în înregistrări) de la distanță, prin internet.


Echipamentele noastre sunt compatibile cu dispozitivele mobile moderne (telefon, tabletă etc.) prin aplicații intuitive care oferă o utilizare plăcută și folosesc algoritmi de compresie eficienți, care facilitează accesul la imagini de foarte bună calitate.


Elemente de inteligență artificială permit definirea unor linii și perimetre virtuale a căror încălcare este semnalizată instantaneu prin internet, pe telefon prin notificări cu imagine.


Analiza matematică în straturi a imaginii -de asemenea, un atribut al IA- poate face posibilă identificarea unor ținte frecvente, cum ar fi prezența intrușilor umani și a mașinilor, dar și identificarea fețelor și compararea lor cu a celor dintr-o bază de date.


Astfel, supravegherea video devine un instrument redutabil pe care îl putem folosi pentru a ne proteja.


Pot fi folosite sisteme hibride cu camere video care transmit prin noi formate proprietare și DVR, sau digitale cu camere video IP și NVR, topologie în care o parte a prelucrării imaginii se face printr-un mini computer inclus în camera video, iar după prelucrare și digitizare, transmisia se face prin formate specifice rețelelor de date. Performanta, eficienta si siguranta acestor sisteme depind atat de tipul produselor cât și de instalarea și configurarea profesională realizată de către firma instalatoare.


ATENȚIE! Dispozitivele de vizualizare și înregistrare DVR sau NVR nu sunt funcționale fără a fi programate și configurate de un specialist, în funcție de caracteristicile locului unde urmează a fi instalate.
Aceste dispozitive sunt complexe și necesită cunoștințe tehnice specifice pentru a fi operate în mod eficient și sigur.

Echipamentele de comunicație, trebuie de asemenea programate de un specialist pentru a permite accesul securizat din internet.

Acest lucru este esențial pentru a asigura securitatea sistemului și implicit a dumneavoastră.

APLICATII

• Sisteme de supraveghere video pentru exterior cu camere video de înaltă rezoluție (HD, Full HD, ultra HD, 4K) pentru monitorizarea activității și protecția perimetrală utilizând IA.

• Supraveghere în direct, prin internet, cu camere video a activitații zilnice a copiilor și a personalului de îngrijire a acestora, atât acasă, cât și în școli, gradinițe sau în centrele pentru activități extrascolare.

• Supravegherea video pentru locuințe - apartament, casă, vilă, scara blocului - pentru protecția familiei, a bunurilor și a activității din jurul acestora - cu camere video de exterior cu iluminare modernă cu dublă frecvență pentru imagini color, de bună calitate, și pe timpul nopții.

• Supravegherea video și stocarea datelor pot contribui la reducerea riscului profesional în anumite activități, cum ar fi cele din firme, casierii, birourile notariale, de avocați, cabinete medicale și stomatologice, spitale, școli, gradinițe, instituții publice etc. Această soluție poate ajuta la prevenirea incidentelor, cum ar fi furturile, violențele și accidentele.

• Supravegherea video locală și de la distanță prin internet este o soluție eficientă pentru protejarea activităților de producție, constructie, comerciale și de servicii, cum ar fi șantiere, magazine, depozite, spații de producție, ateliere, săli de jocuri, case de schimb valutar, case de amanet, cluburi, cafenele, pensiuni, hoteluri, birouri, parcări etc.

În toate aceste cazuri, este recomandat un sistem de supraveghere video prin internet de înaltă calitate, care să ofere imagini clare și detaliate, care să poată fi folosite ca dovezi în cazul unui incident.